Yurtlarımıza kayıtlı öğrencilerimiz, Hazırlık Eğitimi Birimimiz tarafından 17-18 Kasım 2020 tarihlerinde yüz yüze yapılacak olan final sınavı nedeniyle, 16-18 Kasım 2020 tarihleri arasında Yurtlarımızda konaklayabileceklerdir.

Öğrencilerimizin, yurtlarımızda konaklamak istedikleri tarih ve süreleri (Örn. 17 Kasım 2020 1 gece, 16-18 Kasım 3 gece), 12 Kasım 2020 Perşembe saat 16:30’a kadar yurt@cankaya.edu.tr adresine yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir.

Yurtlarımızda, Covid-19 tedbirleri kapsamında öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde konaklamaları için gerekli tedbirler alınmış olup, oda yerleşimleri tek kişi olarak yapılacaktır. Bu doğrultuda, tek kişilik günlük oda ücreti (91,66 TL), dönem başında yatırılan kayıt ücreti üzerinden mahsup edilecektir.

Öğrencilerimizin yurtlara giriş yapabilmeleri için HES kodlarının bulunması ve yurt evraklarının eksiksiz olması gerekmektedir. HES kodu olmayan öğrencilerin yurtlarımıza girişi mümkün olmayacaktır.

Bununla birlikte, Yurtlarımıza başvuruda bulunup kayıt yaptıramamış olan yedek listedeki öğrencilerimize de yer sağlanabilmesi durumunda, sınav öncesi 1 gece ile sınırlı olmak üzere, yurtlarımızda konaklama imkanı tanınacaktır. Bunun için yazılı talepte bulunmaları ve tek kişilik oda ücretini yatırarak dekontu e-posta yoluyla iletmeleri yeterlidir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyoruz.