Modern ve ferah bir yapıda inşa edilen erkek öğrenci yurdumuz, 2015 – 2016 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başladı. Amacımız, öğrencilerimize eğitimleri süresince konforlu, güvenli ve hijyenik bir ortamda; sadece barınma imkanı değil sosyal ve kültürel olanaklar da sunabilmek.

Bu bağlamda, eğitim-öğretim yılı boyunca 7/24 hizmet veren, toplam 84 kişilik oda kapasitesine sahip olan erkek öğrenci yurdumuzun;

• Spor merkezi, kafeterya, Kongre ve Kültür Merkezi’ne yakınlığı,
  • Şehrin merkezi noktalarına hafta içi ve hafta sonu ücretsiz servis imkanı ve
  • Öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz etkinliklerle ön plana çıktığını söyleyebiliriz.

Konaklamaya ilişkin genel hizmetlerimizin yanı sıra, ilkyardım sertifikasına sahip deneyimli yurt memurlarımızla , kendilerini evlerinde hissettikleri bir ortamda başarılarına katkıda bulunabilmek arzusundayız.

Yurtlarımızla ilgili merak ettiğiniz diğer konular ve sorularınız için telefon veya e-posta yoluyla bizlere ulaşabilirsiniz.