Öğrencilerimiz 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Döneminde en erken 18 Şubat 2022 Cuma mesai saati (09.15) itibariyle yurtlarımıza giriş yapabileceklerdir.  Yemek hizmetimiz ise 21 Şubat 2022 Pazartesi günü sabah kahvaltısı ile başlayacaktır.

Yurtlarımızın Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlanması sebebiyle, “Dokümanlar/Formlar” sayfamızda bulunan Hizmet Taahhütnamesinin doldurulup öğrencilerimiz ve velileri tarafından imzalanarak 17 Şubat 2022 tarihine kadar yurt@cankaya.edu.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Kız Yurdu Hizmet Taahhütnamesi

Erkek Yurdu Hizmet Taahhütnamesi

Yurt ücretlerini yıllık vadeli olarak ödeyen öğrencilerimizin, yurda giriş yapabilmeleri için kalan taksitlerini, Çankaya Üniversitesi Yurt Ücretleri hesabına 17 Şubat 2022 tarihine kadar yatırarak dekontunu Müdürlüğümüze iletmeleri zorunludur. Bankamatikten yapılan ödemelerde sorun yaşanmaması için hesap işletim ücreti kesintisine dikkat edilmelidir.