2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yurtlarımıza öncelikli olarak yerleştirilecek olan eski kayıtlı öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri Yurt Başvuru Takviminde belirtilen süreler içerisinde (17 Temmuz 2023  – 15 Ağustos 2023), web sayfamız üzerinden online gerçekleştirilecektir.

• Belirlenen süre ve esaslar çerçevesinde online kayıt yenileme başvurusunda bulunmayan ve mali yükümlülüklerini yerine getirmeyen öğrencilere yer tahsisi yapılmaz.

• Geç başvurular, ancak yeni öğrenci kayıtları tamamlandıktan sonra, kalan müsait yerler çerçevesinde değerlendirilir.
  • Aşağıda belirtilen evrakların kizyurdu@cankaya.edu.tr /erkekyurdu@cankaya.edu.tr adresine gönderilmesi veya yurda giriş esnasında elden teslim edilmesi gerekmektedir.

a) Adres değişikliği var ise ikametgah belgesi (E-Devlet)

b) Sabıka kaydı (adli sicil belgesi) (E-Devlet)

Duyuru Ekleme Tarihi : 23.06.2023