2020-2021 eğitim-öğretim yılında yurtlarımızda kalmaya devam etmek isteyen kayıtlı öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri 8 Temmuz 2020 – 7 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrencilerimizin yurt ücretinin (depozito ve barınma ücretini) bankaya yatırıldığına dair banka dekontu ile kayıt yenileme formunu bizzat ya da e-posta yoluyla Müdürlüğümüze iletmeleri yeterlidir. Bununla birlikte yeni akademik yılda yurtta kalmaya devam etme isteğini, yurttan çıkış işlemleri sırasında dilekçe vererek bildiren öğrencilerimizin talepleri de dikkate alınacaktır.

Kayıt yenileme işleminin yapılabilmesi için Müdürlüğümüzle iletişime geçilerek kayıt yenileme formunun ve dekontunun ulaştığının teyit edilmesi gerekmektedir.

Kayıt yenileme için tek başına form doldurulması ya da ücret yatırılması yeterli değildir.

Başvuru ve ücretler için TIKLAYINIZ.

Duyuru Ekleme Tarihi : 08.07.2020