• 2019-2020 Güz yarıyılında, 17 Ocak 2020 tarihi itibariyle yurtlarımızdaki konaklama süresinin sona ermesi sebebiyle, öğrencilerimizin 20 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 16:30’a kadar odalarını boşaltmaları gerekmektedir.
  • Yemek hizmetimiz 17 Ocak 2020 Cuma günü akşam yemeği ile son bulacaktır.
  • Yıllık vadeli olarak ödeme yapan öğrencilerimizin kalan taksitlerini, Üniversitemiz Vakıfbank hesabına 21 Ocak – 3 Şubat 2020 tarihleri arasında yatırarak dekontlarını yurt memurlarımıza iletmeleri gerekmektedir.
  • Mali yükümlülüklerini yerine getirmeyen (2. Taksiti ödemeyen) öğrencilerimiz 2019-2020 Bahar Dönemi’nde yurda giriş yapamazlar ve depozitoları iade edilemez. Bankamatikten yapılan ödemelerde sorun yaşanmaması için hesap işletim ücreti kesintisine dikkat edilmelidir.
  • Yurtlarımızda bir daha kalmamak üzere kesin çıkış yapan öğrencilerimizin odalarında hasar tespiti yoksa, depozito iade işlemleri tüm öğrencilerimizin çıkış işlemleri bittikten sonra başlayacaktır.
  •  Depozito iadesi, 2019-2020 Güz yarıyılında yurt yönetimine beyan edilen öğrenci IBAN numaralarına yapılacaktır. IBAN numaralarında herhangi bir hata, eksiklik veya yanlış bilgi var ise ödeme yapılamaz. IBAN numarasını vermemiş olan öğrencilerimiz Vakıfbank Ankara Kızılay Meşrutiyet Şubesinden kimlik karşılığında depozitolarını alabilirler.
  • Duyuru Ekleme Tarihi : 09.01.2020