Öğrenci Yurtlar Müdürlüğü Öğrenci Temsilcisi Seçim Duyurusu ve Seçim Takvimimizin ilanıyla birlikte, yurtlarımızda konaklayan öğrencilerimizden Sevgi Sena AKÇAY ve Kutay KAYMAKÇI, “Öğrenci Temsilcisi” adaylık başvurularını yaptılar. Her iki yurdumuzda da tek aday olarak ön plana çıkan öğrencilerimiz 18 Kasım 2022 itibariyle görevlerine başlayacaklar.

Kız ve Erkek Yurdu öğrencilerimizi yurtlarımızda konakladıkları süre boyunca temsil edecek olan öğrencilerimiz;

• Yurt yönetimi ile öğrenciler arasında iletişim kurarak öğrencilerimizin olası sorunlarını, istek, öneri ve/veya şikayetlerini yurt yönetimine iletme;
  • Yurt etkinliklerinin planlanmasına ve organizasyonuna katkıda bulunma, öğrencilerin katılımını sağlama ve gerektiğinde onları temsil etme,
  • Aylık yurt menüsünün oluşturulması, kontrol ve onay süreci ile ilgili olarak oluşturulan gıda komisyonu ile Yurt Disiplin Kurulu Üyeliği yapma konularında görev alacaklar.

Seçim esaslarıyla ilgili detaylı bilgiye https://yurt.cankaya.edu.tr/2022/11/08/cankaya-universitesi-ogrenci-yurtlar-mudurlugu-ogrenci-temsilcisi-secimi/ linkinden ulaşılabilir.

Duyuru ekleme tarihi: 18.11.2022