Üniversite yıllarında gençlerin, sahip oldukları tüm potansiyellerini gerçekleştirmek için birçok sorunla başa çıkmayı öğrenmeleri gerekebilir. Bazen insan bir sorun ya da yeni bir olasılıkla karşılaştığında duygularını, beklentilerini ve seçeneklerini gözden geçirmek için profesyonel bir yardıma gereksinim duyabilir.

Öğrencilerimizin böylesi durumlarda çözüm seçenekleri üretebilmelerine ve kendilerini tanımalarına katkı sağlamak amacıyla, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi ve uzmanlarının tanıtılmasının önemli olduğunu düşünerek bu toplantıyı gerekli bulduk.

Toplantımız 20.12.2019 tarihinde, 17:00-18:30 saatleri arasında çalışma salonumuzda gerçekleştirildi. Üniversitemiz PDRM Müdürü Prof. Dr. Hikmet Uğur ÖNER ile klinik psikologlarımız Ayperi HASPOLAT ve Müge GÖĞEBAKAN’ın öğrencilerimizle bir araya geldikleri toplantıda; PDRM’nin verdiği hizmetler ve çalışma ilkeleri anlatıldı. Ayrıca öğrencilerimizin soruları yanıtlanarak paylaşımlarda bulunuldu.